keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Apua tarvitaan!

Hyvät kanssaneulojat, -askartelijat, Sylvit, Kädenvääntäjät, ystävät, tuttavat, sukulaiset ja muut satunnaiset kävijät!
Apuanne tarvitaan!

Olen siis tällä hetkellä Kansasissa tekemässä korumuotoilun opinnäytetyötäni. Tarkoituksena on tutkia korua veistoksen näkökulmasta ja pohtia, voisiko korua käyttää kodin sisustuksessa muunakin kuin koruna, osana sisustusta ja ihmisen persoonan jatkeena niin kuin se päälläkin on. Osana tätä pohdintaa tarvitsisin kuvia siitä, kuinka ihmiset säilyttävät korujaan. Ja tässä TE tulette kuvaan. ; )

Pyydän kaikkia mitä vilpittömämmin kuvaamaan sen läjän, naulakon, laatikon, lautasen, henkarin tai muun luovan ratkaisun, missä korunne OIKEASTI viettävät aikaansa ja lähettämään kuvan minulle sähköpostilla osoitteeseen [johanna[piste]aarnisalo{ät}gmail[piste]com]. Ja osoite siis kirjoitettuna ilman sulkuja ja muut kuten kuuluu. Kuvan lähettäviltä pyydän samalla oikeutta julkaista kuvan opinnäytetyössäni. Jos haluatte nimenne mainittavan kuvan ottajana, niin liittäkää se jossain muodossa mukaan joko viestiin tai kuvaan.

Omasta kokemuksestani tiedän, että osa koruista on kauniisti korulippaassa visusti lipastossa piilossa, mutta osa on läjässä lautasella olohuoneessa näkyvillä mukamas kauniisti. No ovat ainakin helposti puettavissa vaikkei se niin hyvää koruille tekisikään. Ihailen henkilöitä, jotka ovat rakentaneet koruilleen kauniita lokerikkoja ja koukkuja ja muita ratkaisuita, joissa korut ovat oikeasti näkyvillä ja helposti käytettävissä. Toivoisin, että sekä minunlaiseni läjäilijät että nämä aikaansaavat esteetikot kummatkin uskaltaisivat laittaa kuvia "ratkaisuistaan".

Suurkiitokset kaikille jo etukäteen! Ja eikun takaisin hommiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Löysin blogin kautta blogin, josta löysin blogin jne ja lopulta tänne. ;)

Avunpyyntösi huomattuani kipaisin pikaisesti viemään viestin Helmetti-palstalle, joka on siis korun tekijöiiden ja harrastajien keskustelupalsta.

Tässä vielä linkkejä aiheeseen:

http://foorumi.helmetti.fi/viewtopic.php?f=12&t=1784

http://foorumi.helmetti.fi/viewtopic.php?f=12&t=1784&start=165#p256746

Toivottavasti sieltä tulee paaaaaljon vastauksia pyyntöösi ja saat lopputyösi tehtyä. Aihe ainakin on mielenkiintoinen.

Tsemppiä. :)